Aanleverspecificaties

 

 

 
Aanleverspecificaties Blipvertposter

U kunt bij ons een kant-en-klare Blipvertposter aanleveren, op verzoek kunnen wij u deze service ook aanbieden door onze dtp-afdeling. In beide gevallen is het van belang dat u uw materiaal volgens de door ons gewenste specificaties aanlevert.


Resolutie en kleur

De posters worden door Blipvert Nederland B.V. met een resolutie van 300 dpi afgedrukt. Foto’s op eindformaat/- na vergroting met een lagere resolutie dan 200 dpi zijn niet bruikbaar.

Blipvert Nederland B.V. kan geen kwalitatieve posters garanderen en aanvaart geen enkele aansprakelijkheid als uw bestanden van een lagere eindresolutie blijken te zijn. Lever uw bestanden altijd aan in CMYK kleuropbouw. Wanneer aangeleverd materiaal toch is opgebouwd in RGB of steunkleur, behoudt Blipvert Nederland B.V. zich het recht voor om dit voor u om te zetten, hierdoor zouden kleurnuances kunnen ontstaan.

Aanlevering kant-en-klare Blipvertposter
Graag uw Blipvertposter aanleveren als een CertifiedPDF (cPDF). Deze is dan volgens de juiste specificaties aangemaakt en bevat alle teksten, foto`s en logo`s waarbij ook alle bijbehorende fonts zijn ingesloten. Het voordeel van cPDF is dat u de zekerheid heeft dat uw bestand er uit zal zien zoals u het heeft gemaakt. Zorg dat de cPDF altijd is aanmaakt voor hoge resolutie drukwerk.

Aanlevering teksten
Digitale tekstbestanden kunnen worden aangeleverd in een mail of in de volgende bestandsformaten: txt (ascii), doc (word), rtf, iwork of pages.

Aanlevering fotomateriaal
Fotomateriaal kan aangeleverd worden in de volgende bestandsformaten: psd, tiff, eps of jpeg. Houdt hierbij rekening met behoud van de eerder genoemde gewenste resolutie van 300 dpi.

 


Aanlevering logobestanden
Logo’s en illustraties dienen te worden aangeleverd als vectorbestanden (outlines), oftewel als bestandsformaat: ai of eps.

Voor een kwalitatieve verwerking van uw logo is het van belang dat het logo is opgemaakt in een vectorprogramma als b.v. Adobe Illustrator of indesign. Logo’s op raster/- pixelbasis (psd, tiff, eps of jpeg) kunnen niet kwalitatief worden vergroot.

Aanlevering materiaal
Het materiaal bij voorkeur als ZIP-bestand (ingepakt) per e-mail of internet aanleveren. Bestanden groter dan 8 MB kunnen bij verzenden via de mail problemen geven. Deze kunt u uploaden via een delivery site zoals: www.wetransfer.com (tot 2GB).

Ons e-mailadres is: info@blipvert.nl

Indien u op CD/DVD wilt aanleveren, dan wel hybrid inbranden (bruikbaar voor zowel pc als Mac) en altijd voorzien van een print-out voor interne controle.

Ons correspondentieadres is:

Blipvert Nederland B.V.
t.a.v. dtp-afdeling
Appelsteeg 20 1621 BD Hoorn

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.